Rodalies de Castellon

Segorbe es la capital del Alto Palancia esta a una hora i mitja de Peníscola, direcció Sud. El ajuntament es un  Palau Ducal del segle XVI Es una ciutat mil·lenària amb les seves muralles, aqüeducte, a les afores esta La Font dels 50 canelles.

20180219_130708

Sant Mateu es la capital del Maestrat. El seu origen es remuntar a Jaume I se li atorgà carta de ciutat al 1319i i va passa a l’0rde dels Montesa al se residencia de mestres. Es important política celebren les Corts  Generals del regne en 1369-1370, 1421, 1429, i 1429. També aquí se acaba El Cisma d’ Occident en el 1429. El conjunt històric artístic, es declara en el 2002  Bé de Interès cultural per la Generalitat Valenciana. La capital del Maestrat va viure la seva gloria en els segles XIV i XV per la exportació de llana a Florència. Si vas a  informació i turisme, veuràs el forn medieval i lo gran que era, allí te

 

comentaran que faigs una visita comentada a l’església Arxiprestal, molt recomanava per la seva riquesa  i la col·lecció de maquetes. Per dinar, a la Plaça Major el restaurant Ka Nostra. Allí també  trobaràs dos pastisseries per provar els seus pastisset . No es va dona temps de veurà las masmorres. A dos km. es troba l’ermita de Nostre Sra. Dels Àngels impressionant.

 

Onda, també declarada en 1967 patrimoni de Bé Cultural pels seus carres retorçant de la època musulmana, el seu castell conegut pel les 300 torres.

 

Vilafames, crida l’atenció el seu color vermell, perla seva pedra de rodeno. Al entraa la vila la Roca grossa et sorprendrà per la seva posició. La casa del Batlle, esta el museu contemporani molt, interessant la casa en 29 habitacions i els seus desnivell han jardí interior.

 

Bé, el viatge s’acaba i quedaren els records i els camps de carxofes.

A mi nomes amb resta deixar-te el meu somriure per la setmana. I si ‘agrada comparteix.

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: