Nadal 2017

Bé ja, han posat el Belen a Blanes, ho han fet els nois del institut. Aquest any dedicat a la plaça del peix, on vam començar a vendrà les peixateres, al costat de l’entrada a Blanes amb la seva muralles amb temps molt llunyans. Desprès amb el temps ven vendrà el peix casa per casa 1969, ara les peixateres estan en la plaça dels Dies Feiners en un espai molt mes adequat pels temps actuals.

Bé, amb la revista Cuina o en atrapalo.com tindràs l’oportunitat de gaudir el 2X1 del menú del restaurant Nectari, amb un aperitiu molt imaginatiu de presentació, un rissoto, un foia……  els  plats eren excel.lents, tenen una estrella Michelin molt ben guanyada.

Si el dinar amb els amic el van ser al restaurant Pilar, com cada any, tots dos restaurants al carrer Valencia (Barcelona). Menú de pre-Nadal bo i assequible, molt ben atesos i eren 22. Que com sempre la van fer peta amb l’article 155 i l’espolí de les obres de Sixena, entre altres espolis que estem patint… aigua, ambaixades, prohibició dels llassos grocs, pels presos politics i la Hisenda. Tot i la convocatòria d’eleccions il·legals, fins el 21 de Desembre patirem i si guanyem ¿podrà torna el President? Pensen  blindar les fronteres, per la seva entrada…….Respectaran el resultat?….. tot es una incògnita.20171214_164132

Con les amigues, l’amic invisible, amb va porta oli de sèsam, per les amanides regals gourmet per agrair.

A mi nomes amb resta deixar-te el meu somriure per començar acomiadar l’any i rebre el 2018 com passa el temps.

Si t’agrada comparteix.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: