Passejada per Blanes

Les activitats a Blanes segueixen, i s’han fet totes les que estaven aplaçades en raó als  atemptats. He pogut veure l’activitat de Nabac (grup de play back) i  gaudir d’un concert  de Susana Saz, repassant els èxits de Julio Iglesias. ¡La meva joventut!. A un lloc idíl·lic com es el Jardin  Mar i Murtra. I a mes a mes de nit.

Ahir van fer la Mostra de Cerveses Catalanes, on podies escollir  entre totes les presentades per les 10 cerveceres: dos del propi Blanes, la “Popaire”  (informació en https://blandamaraviajes.cat/?s=la+popaire)  i  la”Marina”,  la “Vilot”, la “Calavera” i altres 6 de fora de  la vila però totes catalanes. Fem País. Per degustar podies comprar el got del gremi de les cerveses.

Hi havien  5 restaurants  d’aquí, que oferien tastos: “La Balma”, cuinen molt be i participen en les activitats de Blanes, “ Melangies”, fen fajitas com son cuina de Fusió (trobaràs un post on dono mes detalls), la “Creperia”, on vaig provar un crep de tonyina molt encertat, “ Dama Juana” amb nou equip des de l’estiu. Es una pena que nomes hagin estat un dia perquè no pots provar-ho tot, com es normal, desitjo que amb properes ocasions ho allarguin, tot el cap de setmana.

També es va celebrar  la “Trobada Gegantera”,  amb la presencia dels gegants del “Raval” (Barcelona), “ Riudemons”, “Lloret de Mar”, “ Malgrat”, “ Bescanó”. Tots van ballar molt, saltaven i anaven com sempre acompanyats de les graelles. Era impressionant veure-les pel Passeig de Cortils i Vieta.

A la platja els nens jugaven amb l’espuma,  hi ha per tot els gustos i edats.

Si, si com veus un dissabte molt intens, desprès de sortir de nit, mes un dia es un dia.

A mi nomes hem resta deixar-te el meu somriure per la setmana i desitjo veure’t en la Diada

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: