Bon Any

Bé, els menjars  als diversos grups que compartim activitats, es mesclaven  i esta a tots els llocs complicat, però es gratificant.

També es temps de repassar els objectius  de l’any. Un dels meus, era a personalitzar els regals…..  fent escapades, no arribo ¿i tu?. Com  veus tot a mitges, jo pensava que seria una etapa avorrida de la meva vida, però es tot lo contrari per això crec que val la pena compartir.

20161216_125157

Vaig  fer una caminada per Blanes, en plena muntanya poc senyalitzada , molt bonic. Fet pel que no podria portar als meus amics. Sort que ara tenen voluntat (Ajuntament )  de  recuperar  els caminis de ronda. Bona entrada d’any.

A  l’esplanada vam trobar el incivisme  de la gent.  Amb sorpresa un pessebre, alguna tradició es conserva, perquè tots tenim records de la infantesa, vam col·locar la figuretes que el vent havia tombat.

20161223_100934

L’amic invisible, va arribar en el sopar de les puntaires. Els reis també molt carregats.

Amb el meu nebot vam anar al restaurant La Forquilla. Llavors va recordar la botiga  on la iaia li comprava els seus cotxes, un per setmana, Max-box. Sols han passat 40 anys, el nen avui un  home,  la botiga ara clínica dental, les coses canvien sense fe soroll…

20170103_133535

Soc  breu perquè et recomano que connectis internet :  Girona10 (abans del 16 de aquest mes). Es fa un  sorteig  pels dies 27, 28 i 29. Et sorprendran els preus de les pernoctacions  i restaurants (gaudiràs de Girona).

Ja s’està preparant  el carnestoltes a la Costa Brava Sud

En fi no parem, amb l’ajuda  d’internet, preparem sortides i ja tenim un  viatge a la vista  amb  l’lmserso, que amb breu comentaré.

Et deixo amb el meu somriure per la setmana i que no passis fred aquesta setmana dels barbuts.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: