Coses Noves i velles

Com saps me vaig animar gracies als cursos d’internet   des de  “millora l’imatge” fins a “emprenedores”. D’això ve el blog. L’ invitació  per la conferencia de Ferran Adrià a Girona, sobre emprenedors  hem va sembla genial,  podria comparar metodologia. Si havien moltes coincidències com el ordre, innovació, constància etc. Ja diràs ¿perquè a la meva edat? Pues si sempre m’agrada buscar noves experiències, això em mante en forma mentalment.

20160919_105545

En aquesta curiositat que em caracteritza vaig provar “Filigranes de Paper” o  “Quilling”.  Consisteix en enrotlla tires de paper, donar-les forma, així  vida, als mes variats dissenyes decoratius.

El seu origen es remonta, segon la major part de les ressenyes històriques, al temps de la cultura China, Mitja Orient i Antic Egipte.

Se sap que durant el segle XIII, els monjos i religioses dels convents utilitzaven aquesta tècnica per embellir objectes religiosos. Enrotllen  el paper amb la base de una ploma (quill),  d’això  deriva la denominació anglesa “Quilling”.

En  el segle XVIII, a Anglaterra,  aquest art es practica àmpliament  entre les dames de la alta societat de l’època utilitzar-la per fer caixes de te,marcs i mobles.

Bé, la botiga on vaig iniciar-me amb “Les Puntes de Coixí” va tancar. Buscant alternatives vaig trobar  “La Associació de Puntaires de Malgrat” me va bé, perquè tinc que conduir mes per anar a Malgrat, així practico mes lo de conduí, ja saps que amb fa molt respecta.

També me vaig apuntar al centre cívic “Can Borrell” de Blanes, per lo que puc practicar mes les puntes de coixí. Coneixia professora i companyes.

Aquest diumenge han fet una Trobada a Hostalric, estaven de festa per San Miquel, ens han tractat molt bé oferint-nos un entrepà i aigua, animades per una nena han fet la rifa, 38 regals sense sort, ja ho diuen: afortunada amb amor………

També ha vingut la banda amb les majorets (homes) tot plegat em passat una bon mati.

Bé a mi nomes amb resta deixar-te el meu somriure per la setmana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: