Defensa Personal

 

Bon dia, les instal·lacions de la Ciutat Esportiva son grans i allunyades de Blanes, motiu de  polèmiques pel seu cost, i no aprofitar el Pavelló Esportiu proper al  centre de la vila, fent-li una rehabilitació. Clar, es fàcil opinar, i sovint ens equivoquem.

Vaig veure un programa “Jo em cuido!”,  i en demanar informació, al moment m’apuntava,  i així vaig començar a fer gym.

La Ciutat Esportiva compleix 5 anys i es protagonista de moltes activitats i esdeveniments. Posen  anuncis d’activitats. Em vaig assabentar que la Policia Local de Blanes feia  un curs de Defensa Personal per dones. En participar vaig aprendre tècniques útils pels ensurts mes habituals. Millor si mai et calen. Es una bona experiència que aquest any he tornat a repetir.

Això m’ha portat a conèixer un centre que també  fa cursos  de  defensa personal per dones, ja que en un curs de sols 6  hores no  s’aprèn tot. Esta alerta sempre va bé.

Les VI Jornades,  titulades “Autoprotecció per Dones”  em vam motivar a participar-hi. Repassar sempre va be. Hi havia tècniques noves per mi. Com el curs l’imparteix  la Policia Local de Blanes, en saben, tenen experiència  dels incidents  mes habituals que et pots trobar.

Els cursos  son gratuïts.

Sempre son bones les activitats que  t’aporten i t’ajuden a  mantenir-te en forma, aportan-te seguretat.

Continuant aquesta línea faig Hipopressius. ¿Perquè?. Per aprimar cintura, enfortí la part lumbar i evitar problemes femenins. Per aconseguir resultats, caldrà constància, com tot.

Com veus, vaig per estar en forma i divertir-me.

Es fàcil d’aparcar el cotxe ja que les instal·lacions gaudeixin de un gran el aparcament subterrani, però aquest dia estaven sense llum,  ni les llum de emergència, vaig aparcar en el  lloc proper a la sortida, per seguritat.¡ Sense llum tots som minusvàlids!, vaig sortit com podia.

Quan vaig tornar de les activitats… ¡sorpresa!. Multa de 200 euros, perquè estava en zona de minusvàlid, indignada vaig anar a la recepció, ¡sorpresa!  ¿En el aparcament podem multar?.La recepcionista a cada pas tenia que pregunta als caps,  no tenien full de reclamació de la Generalitat, em donen  per reclamar al Ajuntament. Al final i per correu electrònic, va tindre que anar a fora del mostrador,  pel full de la Generalitat. No li permetien fer justificant de l’avería de llum. La noia super agobida. ¡Deplorable tot plegat! mes aquí no acabar la historia: una noia també afectada, (multa)¡sorpresa! sortia de curs  de defensa, (torn del mati)  els agents ens atenien, fem trucades al seu cap, que no volia entendre la improcedència de la multa.

Dinem m’ha trucar el agent de policia deien que se havia solucionat (multa). Desitjo que sigui aixís.

Com veus, es tracta de una anècdota que simplement vull compartir, per la impotència que sento.

No sempre tot es bo, però en un somriure ho millora. Si vols pots comentar o comparteix. Gracies per llegir-me

Anuncis

2 thoughts on “Defensa Personal

Add yours

  1. Molt interessant el tema de defensa personal, els hipopressius, el tema tant fantàstic del gym de Blanes…sembla que en aquesta localitat tot funciona…quina sort … fins i tot les reclamacions 😜👌

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: