Manualitats

Bé, vaig veure el Minion en el aparador, vaig entra a preguntar, però els cursos començaven en setembre.

En Blanes, ho feien un dia que no podia però la de la botiga amb va dir que treien els patrons, i ho vaig veure fàcil, pues de sempre m’han agradat el ganchet. Em va parlar de la Pepa Pink, i la il·lusió i les ganes van ser mes fortes perquè las primeres paraules de la petita de la família van ser el nom de la nina.

 

20151204_164057

Vaig començar per la Pepa, i la dificultat del vestit de la nina me la va resoldre la professora del curs de ninots, superada vaig continuar en el Minion. Alhora veien com treballava les puntes de coixí, ho trobava difícil però ho vaig provar.

Vaig fer un vestits de punt, perquè encara que feia temps que ho havia abandonat això m’agrada, començo la primera punta per agafar agilitat en els dits20160328_165318

En gener me apuntava al curs, el ambient de les Puntaires em va agradar i em va introduí a un mon totalment desconegut “Les Trobades de Les Puntaires”.

Vam  anar Arenys de Mar a veure una trobada, allí vam conèixer la fabrica del Calisay, a la mateixa Riera. A la trobada hi havia Puntaires de tota Europa, i com no, tambe homes puntaires. També vam veure una exposició de Puntes, i vaig assabentar-me que Arenys de Mar te el museu de Puntes d’agulla mes important d’Europa.

20160410_114917

Avui hi havia una trobada a Bellcaire del Empordà, bona excusa per fer una escapada hi conèixer aquesta vila, val la pena, es força maca i compta amb un castell impressionant.

Ja veus com  viatgem pel  territori, trobem noves visions, coneixem a puntaires de arreu, veiem com  traslladen l’afició, paciència, concentració, resultat: obres d’art. En posar-m’hi, apa,  a fer i desfer (com la Penélope). Es el camí de l’aprenentatge, per això vull compartir  experiència20160328_165335

Desprès em  anat a Begur, feia temps que no estàvem, es encantador. Hem fet l’aperitiu i dinat a un  restaurant nou (casi l’estrenem), El Bistro petit, acollidor i bon menjar.

20160410_153056

Un dia esplèndid, amb tramuntana.

Nomes em quedar dir-te, que es una forma de viatjar i conèixer gent i llocs amb una nova perspectiva.

Com sempre os deixo amb un somriure per la setmana i si us agrada compartiu.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: