Parc de Gallecs

Com cada mes tenim la nostra sortida per caminar. Haviem quedat a Mollet-Santa Rosa. A l’estació de Sants comencem a buscar l’R3, no podem entrar, perquè se surt pel mateix lloc, adéu tren. Esperem i agafem el següent, ditrecció Granollers, sorpresa!.  Em agafat el R2, duirecció Mollet-Sant Fost.  No podem sortir a preguntar, sortim de l’estació, cap taxi, ¡veig un bus!       Corro!      Va bé.
Per fi, trobem als companys,  estàvem a 5 minuts, i comencem a caminar sense aturar-nos.

20151020_105329
Ens dirigim al Parc de Gallecs, és un parc protegit (agrícola) pel qual van lluitar els veïns de la zona, i ara és una zona natural per passejar, anar amb bici, i clar el paisatge canviar segon l’època de l’any.

20151020_114249
Al mig, trobem l’ermita de Santa Maria de Gallecs, reconstruïda  molt dignament. També hi ha un obrador de melmelades, com estaven treballant, no es podia visitar.
Anem al mirador, molts arbres, les vistes eren bones a pesar que el dia no acompanyava, mes sort  que no hi havia sol, perquè hi ha moltes zones,  sense arbres.
Tornem,  l’ha fem petar, amb  la nova incorporació, perquè als 50 i pico,  ja ho saps,  a l’atur,  que hi falta gent. I el jovent, interins, fitxos discontinus, i estirem la corda, aquí treballa, cada època té les seves coses.
Dues hores caminant,  mereixem una cervesa, a dinar, que hi ha gana.
Sortim, ens desmarquem per anar a Granollers,  no m’acaben de gestionar la matrícula del meu cotxe nou. Sortim, tornem, tren  les zones, si zona dos o tres,  un enredo  pels que no agafem els trens de dos pisos o d’altres.
Bé ja teniu rutes i ampliacions, si algun s’ha atreviex a comentar,  ho agraeixo, perquè aixi milloro, i us puc animar millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: