La Diada

Volia estar, més quan vaig anar a dinar ja vaig veure les samarretes blanques. Anant al metro, seguien les samarretes blanques. La sortida si es pot dir així, era impressionant, els combois arribaven i la gent (samarretes blanques) en les andanes, amb paciència, el somriure als llavis. El tram 75 ple, busquem el punte. La Via LLUIRÉ era un èxit. Mes fins a l’endemà no vaig poder veure la immensitat de l’acte, (1.400.000 persones pacífiques a un solt crit) no tenia preu.

Video Diada
Acabant, vam anar a Blanes perquè allí els actes continuen. El dissabte vam fer la ruta per mar del mestre Ruyra (com descrivia el paisatge, quin llenguatge més ric) quina vista des te’l mar, quina descripció, ensonyació,.. Vam gaudir les cales de Santa Cristina, S’Agulla, Cala Bona i Forcaneda. Aixó es mar, aixó es terra, quines aigües !!!!

Tot acabant van fer un vermut a la Cooperativa i dinar al Melangies (cuina fusió, tracta amable) i ha fer temps per sortir direccio el Convent.

DSC_0164

La panoràmica del convent és senzillament indescriptible, és obligat veureu.
Seguim amb el mestre Ruyra, vam gaudir d’un grup, que va dramatitzar un conte “El Frare escalfallits”, quin vocabulari, expressió, complicitat i somriures al final ¿que més es pot demanar? !Cava i vi! Doncs fem un tast (Laviret i Blanc de Vela) vam acabar el dia.
Diumenge continuem amb el mestre Joaquim Ruyra, aquesta vegada per terra, si ell va volgué se fill de Blanes, i va descriure, el viure la vila tan bé. Quants detalls ens passen desapercebuts, com és de fàcil gaudir la cultura i el paisatge.
Només em quedar dir-vos, llegiu al mestre Ruyra, i després féu la ruta que descriu no us panadíreu.

os deixo una llista de musica per la diada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: