Popaire

Per fi us explicaré com va ser la visita a l’obrador de la Popaire. És una cervesa artesanal de Blanes. Fan visites els dissabtes a les 11 amb tast inclòs (10 Euros.)
Ja en l’obrador vam fer temps m’entres venia una altra parella, sorprenentment ell era Anglès i entenia el català i va quedar clar que el jovent no te problemes amb els idiomes, ni en adaptar-se al país. Ho confirma que l’anfitrió cerveser tampoc és d’aquí, però parla el català perfectament l’accent del seu país no se li notava gens.
Allí va començar la introducció al món de la cervesa, elaborar-la es fàcil només porta quatre elements: ordi, llúpol, aigua i llevat. Ells van començar fen-la pels amics a casa i d’això va nàixer un mitjà d’ingressos, ells van guanyar un premi d’emprenedors a Girona (2011). A continuacio vam puja al pis de dalt, on ens va ensenyar i vam veure diferents ordis que són els que donen el sabor i color a la cervesa, aixó permet no porta colorants, ni conservants. Aquesta és la gran diferencia amb les cerveses industrials.
La maquina és de l’any 1892 recuperada, és enginyer industrial i ha dissenyat tot l’obrador, la caixa són els ordis de diferents colors i sabors, tot i que a la fotografia no s’aprecia gaire, per això és important de venir.
Torna’n a la planta baixa, vam veure el tanques on fermenta i madura, com l’embotellen manualment i li posen la xapa.
Seguidament vam passar a fer el tast de quatre cerveses: dos roses, una negra i una de més forta, es diuen: BlandÆ, Tinta de pop, BlanÆ Doble i Tramuntana tot acompanyant-ho d’embotits per fer estomac.
El nom de Popaire ve de què ell abans era popaire (casador de pops).
Les cerveses són bones i hi ha moltes, i només cal dir-vos veniu i proveu-les i ja em direu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: